Despre noi

SC VADECO SRL - suntem e o companie cu capital integral privat, din care 100% capital strain privat detinut de firmele VA INTERTRADING Aktiengesellschaft, Austria (52,5 %) si RAIL CARGO LOGISTICS GMBH, Austria (47,5 %) .

Oferim solutii personalizate de transport catre destinatii interne si internationale. Serviciile de transport puse la dispozitie clientilor nostri, se pliaza perfect nevoilor clientilor nostri.

Actionarii companiei sunt prezenti in portul Constanta inca din 1988, ei functionand sub diverse denumiri.

Vadeco

Societatea noastra desfasoara activitati de casa de expeditii, incluzand tipuri de servicii precum:

- transporturi nationale si internationale;
- grupare/degrupare marfa in depozitele proprii;
- manipulare a marfii;
- servicii complete de logistica
- servicii de reprezentare in vama

SC VADECO SRL a reusit sa isi contureze in timp o imagine favorabila in industria transporturilor, prin servicii de transport aerian, transporturi maritime/fluviale, rutiere si feroviare. Suntem dedicati in a oferi servicii superioare si performanta la preturi competitive.

Obiectul prezent de activitate:

- intermedieri in comertul extern cu cereale, laminate, minereuri etc.
- intermedieri privind transportul intern si extern, terestru si maritim in numele si pentru beneficiari interni si externi
1.800.000 tone – minereu + carbune
1.000.000 tone – produse petroliere
1.000.000 tone – laminate
2.100.000 tone – marfuri generale

Misiunea noastra

- Principala misiune a companiei noastre este de a fi lideri in industria transporturilor. - Interesele clientilor nostri sunt mereu pe primul loc. - Atuurile noastre sunt echipa profesionista, capitalul, si reputatia. Succesul nostru continuu depinde de devotamentul nostru la standard inalt. - Scopul nostru este de a oferi servicii superioare clientilor nostri - Piata serviciilor de transporturi marfa este extrem de competitiva, iar noi cautam sa extindem relatiile cu clientii. - Integritate si onestitate sunt in centrul afacerii noastre. - Devotamentul este ceea ce ne tine in miscare.

Societatea noastra are implementate urmatoarele sisteme

18001 - sistem de management al sanatatii si securitatii operationale
9001  - sistem managementul calitatii
14001 - sistem de management de mediu

sistem de management al sanatatii si securitatii operationale sistem managementul calitatii sistem managementul calitatii sistem de management de mediu