Transport Maritim / Fluvial

Transportul maritim si fluvial cuprinde transportul de marfuri pe cale maritima si fluviala, prin realizarea unui traseu initial si prin utilizarea mijloacelor aferente.

Punctuali si de incredere, suntem partenerul dumneavoastra experimentat pentru astfel de proiecte, pe intreaga lor durata.

In toate fazele proiectului, va punem la dispozitie solutii la preturi avantajoase si la standarde optime de performanta.

Serviciile nostre de logistica includ planificarea, organizarea, efectuarea si controlul intregului flux de marfuri.

VADECO SRL furnizeaza o gama completa de servicii de transport maritim si fluvial si servicii conexe acestora:

- Expedierea marfii din/spre Romania din/spre orice locatie din lume
- Cross bookings- expedierea marfii din/spre orice loc din lume
- Servicii de grupaj
- Procesarea si verificarea documentelor specifice
- DOOR DELIVERY atat pentru import cat si pentru export din/spre Romania
- Transport intern rutier sau feroviar
- Transbordarea marfii din/in container in/din alte mijloace de transport

Marfa vrac este marfa ne-containerizata, de obicei expediata ca unitati individuale din cauza marimii si greutatii supradimensionate (masinarii, echipamente miniere, turbine eoliene, transformatoare, utilaje petroliere, minereuri, busteni, cereale, otel, yacht-uri,etc). Expedierile pentru marfa vrac se pot referi si la paleti, legaturi, cutii, masini neambalate, barci sau alte marfuri unitare necontainerizate.

Cu nave de linie si/sau nave charter, in functie de solicitare si complexitatea marfii stabilim conexiunile cu alte destinatii transoceanice. Navele destinate transportului de marfa urmeaza un program de mentenanta si intretinere server si riguros, in vederea atingerii potentialului maxim si extenderii duratei de viata.

Pe diverse tipuri de nave fluviale, desfasuram operatiuni portuare de incarcare/descarcare, realizam conexiuni pe Dunare cu alte porturi europene si detinem cunoasterea exacta a capacitatilor tehnice al porturilor.

Serviciile de transport fluvial si transport maritim sunt solutia ideala pentru transportul volumelor mare de marfuri.