Servicii bunkeraj

Activitatea de bunkeraj presupune activitatea de alimentarea a navelor. Firma noastra ofera servicii de bunkerare in porturile Constanta direct (ex-pipe) si autocisterne si Constanta SUD –Agigea , Midia, Basarabi, Galati, Braila, Tulcea cu ajutorul autocisternelor.

In porturile maritime sunt oferite urmatoarele produse: Marine gas oil ULSD 10ppm.

Prestarea serviciilor de bunkeraj inseamna mult mai mult decat bunkerarea propriu-zisa a unei nave. Pe tot parcursul procesului de aprovizionare cu marfuri, de la furnizorii externi sau interni si transportul acestora, VADECO pune accent pe calitate, fiind una din cele mai importante caracteristici ale muncii noastre.

Datorita strategiei de dezvoltare implementate, in prezent suntem implicati in dezvoltarea unui Terminal pentru produse petroliere lichide, in portul Constanta cu o capacitate de 100.000 de MTS, proiectul fiind in etapa finala.

Planul de dezvoltare al afacerii a avut si are ca obiective realizarea unei activitati de bunkeraj atat pe mare prin portul Constanta, pe canalul Dunare Marea Neagra cat si pe Dunare prin porturile sale principale . Ne propunem sa devenim un important furnizor a unei game variate de produse petroliere.